Friday, May 30, 2008

Voor je Donder-dag 4, Big ass Bass shit


Tsja, zo kan je 3 weken hele playlists vol met klappers online zetten, zo kom je een hele week alleen maar bagger tegen. Gelukkig op de valreep nog 3 toffe nieuwe nummers binnen, verder moet je het doen met een kleine preview van de Bigg ass Bass shit, de nieuwe mixtape in voorbereiding...

Marlena Shaw - California Soul (Diplo remix)
Marlena Shaw ken je (als je haar eigen muziek niet al kent) van de vocale sample in Blueboy - Remember me. Ze was de eerste vrouwelijke zanger op Blue-note, maar heeft ook heerlijk verschrikkelijke foute disco-hits op d'r naam staan. California Soul komt van 't album "The Spice of Life" waar ook het prachtige Woman of the Ghetto en Liberation speach op staan. Checken die boel. In de ouderwets goeie Diplo remix komt ze in ieder geval lekker uit de verf.


RATATAT - Mirando
RATATAT dan. Volgens mij hebben ze Hollereer gesampled, of in ieder geval dezelfde sample gebruikt. Deze boys hebben alleen wat meer drugs op (Kan dat dan? Ja hoor.) Lekker vrolijk.

(zijn ze niet schattig, van die jongetjes die nog denken dat een gitaar iets stoers is...)

Santogold - Say Aha (Tepr Remix)
Had ik al eens wat over Santogold gepost? Vast wel. Ze is namelijk nogal tof. Ze is matties met M.I.A. en dat hoor je aan haar muziek. Je hoort er ook ESG wel in terug. Een soort van punk-funk, maar dan op een manier die ik wel tof vind. Als Tepr d'r mee aan de slag gaat wordt 't allemaal nog wat luider en dat mag best. Soms.


En Dan:
Een kleine preview met grote bassen... draai deze shit niet over je computer speakertjes, dat heeft toch geen zin.
Bobby Konders - Nervous Acid
Ayatollah - The Devil is Sweet
Duvelduvel - Woostijl
Muslimgauze - Heroin Smuggler
Plasikman - Disconnect
Zzt - A lower state of consciousness
Robag Wruhme - Wuzzelbud KK

No comments: