Friday, May 23, 2008

Voor je Donder-dag 3

GodverdegodverdeFOKKING de Waele broertjes doen 't weer. De téring wat een remix.
The Rolling Stones - You Can't always get what you want (Soulwax remix)
Tevens is hun film: "Part of the weekend never dies" uit. Om met Job de Wit te spreken:"Aan de verkeerde kant van het scherm ben je de saaiste luldebehanger van de vrije wereld."


So, nou heb ik zin in nog zo'n robbertje degenerate electronic pleuriszooi. Schijnt dat Aphex twin nog wel een duit in 't zakje wil doen. Leuke remix dit:
Aphex Twin - Windowlicker (Mac 3000 Remix)
Maar goed, we zaten in die 2 many DJ's vibe, dus laten we er voor de power nog even een lekkere ouwe ravert doorheen gooien:
Outlander - Vamp
En een nieuwe:
Rafale - Rock it, Don't stop it


Een van de grote redenen om dit jaar op tijd je kaartje voor 5 days off te kopen is de Ed Banger avond, met Justice, Feadz en niet in de laatste plaats Mr. Oizo.
Mr. Oizo - Z
En om het 2 Many DJ's Eurovisie takke-herriefestival nog even af te toppen:
Rage against the machine - Killing in the name of (Mr. Oizo Remix)
Iedereen die nu nog niet aan 't huilen is moet serieus even een afspraakje maken bij de psychiater. Voor de rest zullen Mr. Oizo en ik het goedmaken
Jamie Lidell - A little bit of feelgood (Mr. Oizo remix)


Wat blijers? Señor Coconut and his orchestra dan? (myspace) Na zijn Latin versies van Booka Shade, Michael Jackson, Kraftwerk en vele vele anderen, is hij terug met een nieuw album. hij kickt meteen leuk af met een lekker stukje Daft Punk:
Señor Coconut - Around the world
Ook van The Herbaliser ligt er binnenkort een nieuw album op de planken. Ninja Tunes, dus 100% zeker weer gouden shit. Hier is vast een funky break samplertje.
The Herbaliser - You're not all that Feat. Jessica Darling (Radio edit)
Feist. We krijgen maar geen genoeg van d'r, en de remixers ook niet. Diplo is nogal een baasje. Hij is verbonden aan Ninja Tunes, hij werkte samen met M.I.A. en Santogold en je kunt hem deze zomer zien op Lowlands.
Feist - I Feel it All (Diplo's Plastic Remix)

We zijn zo inmiddels aanbeland bij heel wat diepere off-beat shit, en dat bevalt mij in ieder geval wel, dus we gaan nog even door die kant op:
Kelpe - Half Broken Harp
en hoppa:
Pluxus - Kinoton
En eventueel met een stukje rap d'r over?
Looptroop Rockers - The building (Krazy Fiest Remix)
Looptroop is een Hip-hop trio uit zweden, en hun album is net uit en zeker de moeite waard. Hier is de video van het origineel van die track hierboven:




Shit. Eigenljk vond ik het zo wel mooi geweest, maar toen had ik deze nog niet gehoord.
N.E.R.D. - Spazz
Die gasten zijn weer lekker op dreef.
tot volgende week.

No comments: