Monday, April 28, 2008

De Kuub is een Baas!

Ik ben weer onder de levenden! De boys van Atlas hebben er weer wat speciaals van gemaakt, dus ja, wie ben ik dan om niet een avondje helemaal kapot te gaan? 3 mei gaan we op herhaling. Check hier de foto's, mocht je nog twijfelen of je moet komen...

Maar even over een hele andere boeg: de nieuwe mixtape: "Les Filles Electriques" is klaar! En om 't allemaal nog mooier te maken heeft Loosjum een kapot harde cover gemaakt. Je kunt 'm binnen een maand verwachten op 'T Nieuwe Werck, maar dat is nog geen reden om die site niet nu al regelmatig te checken voor een lekker luistermuziekje.



In de tussentijd dan maar wat opwarmertjes? Sally Shapiro is al een tijdje een grote favoriet bij de SOho-project. Binnenkort verschijnt er een remix album van haar disco classic "Disco Romance" waar je vast wat van kunt voorluisteren op haar myspace en hier hebben we d'r in de remix van Lindstrom, voor wat serious disco power!
Sally Shapiro - Time to let go (Lindstrom Remix)

Nog meer disco! Jaren 60 stijl icoon, zangeres en niet onverdienstelijk actrice Marianne Faithful, die je vorig jaar nog hebt kunnen zien schitteren als oma in een peeskamer in Irina Palm



Ik weet niet precies wie de illustere Baron von Luxxury is, and I don't care. Laat 'm maar gewoon door blijven gaan met dit soort remixjes, dan zal ik niet zeiken over die stomme naam van 'm.
Marianne Faithful - Broken English (Baron von Luxxury Slow Touch Remix)

No comments: