Thursday, April 17, 2008

Aan het lijntje!


Vooruit, 't blog ziet er nog niet uit, die krijg je van me. Dan maar knallen met de muziek?

The Bloody Beetroots.


Ze komen keihard uit 't land van de Italo, doen de opening voor Justice, en doen ook wel een beetje denken aan ze. Vleugje M83, snufje Boys Noize, driewerf handjes in de lucht! Soms duiken er wat mensen huilend onder hun bureautje van hun synthesizer geweld, maar als je "Fucked from above 1985" luistert merk je vanzelf dat 't best lieve jongens zijn. Zo mogen we ze graag horen, freaky, spacy, zwaar en licht tegelijk.
The Bloody Beetroots - Fucked from above 1985

Cadence Weapon


'T grootste gedeelte van wat 'ie doet slaat de plank een beetje mis. middelmatige electro/ house/ minimal meets een middelmatige MC. ECHTER, "Tattoos and what they really feel like" is fokking briljant. zowaar doet de electro beat 't nogal lekker met z'n canadese flow, maar daar gaat het niet eens zozeer om in dit nummer. Iedereen die wel eens liefdesverdriet heeft gehad weet dat je niet als zo'n slijmspoor van Acda en de Munnik gaat zitten janken in een hoekje, Zuipen Schreeuwen Jagen is het devies:
Cadence Weapon - Tattoos and what they really feel like

James Pants



So! ik wilde zijn liedje "We're through" uploaden, dus checkte even z'n myspace en nu ben ik verkocht. Wat een dikke nerd, wat een vette soul, wat een mooie synthesizers! Niet voor niks dat ze zowel bij Ed Banger (label: Uffie, Justice, Mr Oizo, Feadz, DJ Mehdi) van 'm gecharmeerd zijn en bij Stones Throw (label: J Dilla, Madlib, Mf Doom) fan van 'm zijn.
Check deze
James Pants - We're Through

'T Nieuwe Werck Heeft altijd Dikke mixes (herinner je je die Shiny Happy Mixtape niet?



Mark Buning weet waar je moet zijn voor een lekker mopje disco. Van Parliament via Todd Terje en Syclops tot een pompend einde met onder anderen Tiefschwarz. Om je boeken bij op te eten.
Mark Buning - Elevator Mixtape pt. 2

Hell Yeah!

No comments: