Thursday, January 28, 2010

Tron Legacy OST by Daft Punk


Hmmmmm, ziet er goed uit. Maar dat is toch niet waarom ik naar die film uitkijk als een Apple-fanboys naar die iPad. Hieronder vindt je het eerste nummer dat vrijgegeven is van de Soundtrack door DAFT PUNK. Booyaah.



Daft Punk - The Crash

Oh ja, ze gaan ook toeren. Dubbel booyaah. Fuck die iPad zonder harde schijf en camera, ik spaar m'n geld wel voor een kaartje voor die tour en deze film:

Wednesday, January 20, 2010

5 Days Off 2010: Doom, Flylo, Four Tet, Hot Chip e.a.


BAM!
5 Days off dropt vandaag 50 nieuwe namen en het festival begint vorm te krijgen. De belangrijkste namen op een rijtje:

De woensdag in Paradiso wordt vormgegeven door de beats generatie: Four-tet, Bibio, Floating Points, Martyn en de meester zelf; Flying Lotus.

Donderdag staat vol: Het eerste optreden van DOOM in Nederland. Vitalic en Feadz strijden vanuit de melkweg om de bezoekers met Rusko en Joker in Paradiso.

op Vrijdag veel Nederlandse house/ techno. Headliners zijn Miss Kittin en Daniel Bell.

Op Zaterdag staat Hot Chip in Paradiso en daarna neemt de bloghouse 't over. Alleen de Bloody Beetroots zijn daarvan interessant, en aangezien daarna Paradiso toch kapot en ondergekotst is kunnen we mooi nog even kijken bij Kubus in de Melkweg (wel hopen dat Promo en die irritant Flinke Namen dan klaar zijn)

Op Zondag kunnen we melodisch minimaal gaan met Kalkbrenner, Minilogue en Ada of naar oude helden Groove Armada.

Ik vind de programmering nu al veel evenwichtiger dan vorig jaar. De verplichte Ricky Hautain avond is afgeschaft, en waarschijnlijk is dat een goede zaak. De grote namen die je verwacht kunnen inderdaad geboekt worden nu het festival vroeger geprogrammeerd staat. Met DOOM en Hot Chip kunnen Santi en Jamie waarschijnlijk wel getopt worden. IK HEB ER ZIN IN!

Wednesday, January 13, 2010

_M_I_A__G_O_D_D_A_M_N_!_



Maya Arulpragasam =M.I.A.= Back!
Er is weinig bekend over het nummer. De Twitta post waarop deze bom werd gedropt draagt de titel THERES SPACE FOR OL DAT I SEE dus zo noemen we het nummer maar. Het heeft er de schijn van dat Rusko (Britse Dubstep producer) voor de muziek heeft getekend. Dit zou zo maar de eerste single van haar nieuwe album kan worden. De verwachting is dat we dat deze zomer kunnen verwachten. Ik ga denk ik nu maar vast op een luchtbedje voor de platenzaak liggen.